4.30.2011

All about Fashion (llll')

De sterren hebben zeker gevoel voor Fashion blijkt uit sommige foto's en ook gevoel voor de laatste trends. Ik dacht dus laat ik wat leuke setjes die sterren dragen posten misschien kan je er wat mee :)

Leighton meester,
Leuk topje gecombineerd met een panty , leuke ketting en armband. Nog wat nagellak en een leuke tas er bij niet te vergeten die maakt het af.

Lauren Conrad,
Ziet er weer stylish uit, een leuke bloementjes jumpsuit met een basic blazer eroverheen . Leuke tas er bij , big zonnebril en niet te vergeten de high heels en je bent compleet.


Olivia Palermo,
Simpel maar stoer ! Je moet voor deze outfit alleen maar een leuke jeans te combineren met een basic top daar een blazer/vest over en je bent bijna klaar. Natuurlijk is het leuker als je zoals Olivia een big zonnebril erbij doet en armbanden :)


Selena Gomez,
Super schattig dit met die knappe hunk Taylor Lautner maar het gaat natuurlijk om Selena's outfit :)
Gewoon een makkelijke outfit wat je zo naar school draagt, leuk topje/t-shirtje , jeans eronder en een blazer eroverheen en je bent zo goed als klaar. Wil je je outfit nou echt afmaken draag wat leuke accesoires erbij en zoals Selena een super vette tas en You're In !!

Vanessa Hudgens,
Hier bewijst ze weer mee dat ze alles aan kan , ook lekker kort staat Vanessa goed. Het blousje is natuurlijk lekker luchtig voor in de zomer en in. Onder deze outfit horen de Pumps natuurlijk wel :) Leuke tas en glasses en you're ready !! Onder deze outfit kan je natuurlijk ook nog een legging/panty of jeans dragen, waar mijn voorkeur naar gaat :P Zo blij ben ik ook weer niet met me benen :)


Whitney Port,
I Love Her !!!! Haar outfits zijn super ook op haar haar ben ik verliefd :) Maar even over haar look. Simpel maar sweet , roze singlet met een leuk kort broekje en weer een blazer eroverheen. Dat is natuurlijk wel helemaal in en ook lekker met warm weer. De armbanden mogen ook hier niet ontbreken :) Met deze outfit loop je er leuk bij en zal je zeker nagekeken worden.

Al deze outfits zou ik zelf zeker dragen , ze lijken allemaal op elkaar maar allemaal lekker classy :)

Kusjill (lllll')

2 comments:

  1. ik houu van laurens outfit. :)
    leukee post mopp

    ReplyDelete
  2. Leuk artikel, maar de eerste foto is niet Leighton Meester, maar Ashley Greene van Twilight!

    ReplyDelete