5.04.2011

YES, I HAVE A BIEBERFEVER !!!!

Wie laat duizende meisjes gillen? Wie bezorgt hun slapeloze nachten? Wie krijgt Madison Square Garden in 1 jaar tijd helemaal nokkie vol ?Juist ja, Ik heb het over Justin Bieber. Het 17 jarige tieneridool dat op zijn 12de is ondekt door Scooter Braun. De jongen die geloofde in alles en er voor ging!

Het is misschien een beetje raar om deze post te houden over Justin Bieber, maar ja ik ben een belieber. Ik ben een gillende fan die er alles voor doet om hem te ontmoeten !!!!!!!!!!Het begon ongeveer 1 1/2 jaar geleden dat ik de eerste berichten kreeg over die jongen. Ik dacht wie is dat??? Meiden uit me klas waren gek van hem en zongen de hele tijd zijn liedjes en om eerlijk te zijn ik vond hem niks :O Ik voel me eigenlijk best schuldig , maar het is niet te veranderen.
Toen het begin zomer vakantie 2010 was kwam zijn liedje Never Say Never met Jaden Smith uit . Nou mensen toen was ik verkocht. Ik was bij me nichtjes in Belgie en heb samen met 1 van me nichtjes heel Belgie bij elkaar geschreeuwd en gezongen ! De hele vakantie konden we aan niks anders denken dan aan Justin Bieber. Ik begon ook zijn andere liedjes te luisteren en kocht zijn Cd My World 2.0.  Die Cd heb ik weken achter elkaar geluisterd en op een gegeven moment kende ik al zijn liedjes. Ik werd een echte Belieber !!!
November 2010 ik zag als 1 van de eerste mensen die ik ken dat hij naar Nederland zou komen, ik heb al me vriendinnen gevraagt of ze mee gingen maar kreeg geen definitief antwoord. Van me moeder mocht ik er heen en die heeft toen ook geregeld dat ik met me nichtjes daar heen ging. Toen het de dag van de kaartverkoop was , hebben 3 mensen voor me geprobeerd zo snel mogelijk kaartjes te regelen maar wat was ik in paniek. !!!! We stonden op internet overal vast. Ik heb gegild dat wil je niet weten. Toen ik hoorde dat we 4 kaartjes naast elkaar hadden was ik opgelucht. Maar toen ik wist waar we zaten was ik weer pissed :P   Pas over 3 maanden gingen we naar JB dus dat vond ik veel te lang duren, maar het ging snel.   
27 MAART 2011 : We hadden een autorit van 3 kwartier er op zitten en stonden in de rij , woowww wat waren er veel meisjes!!! Toen Bluey Robinson kwam vond ik het al geweldig, ik was toen al blij. Maar het duurde gewoon een uur voordat Justin kwam, dat leek een eeuwigheid ! Toen hij kwam vlogen de tranen over me wangen , ja mensen ik was aan het huilen . Voor het concert dacht ik nog ik ben niet zo' n huilende fan nou dus even wel ! Justin stond daar op het podium en was zo knap !!! Ik heb keihard meegezongen en mee gesprongen . Ook heb ik heel veel gehuild.

HET WAS DE BESTE AVOND VAN ME LEVEN !!!!

Om even terug te komen op nu, het is nu een maand geleden en ik ben nog steeds obsessed. Net ben ik met Vic van http://www.this-inspired-me.blogspot.com/ naar Never Say Never geweest. En jahoor , de tranen vlogen weer over me wangen.
Justin is gewoon een voorbeeld, inspiratiebron en zeker een echte ster. Met zijn motto : Never Say Never moet je onthouden dat je dingen kan bereiken en er voor moet gaan.
Nu is mijn droom om hem te ontmoeten, Dus Never Say Never!
Ik blijf geloven en zo blijf ik ook een Belieber voor altijd (L)

Ook al ben je geen fan, blijf geloven in jezelf en help anderen.
Door Justin alleen maar te volgen kan je zien hoe een goede jongen het is en misschien word je dan ooit ooit een belieber.

NEVER SAY NEVER !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!


Kusjill.,

1 comment:

  1. we are real beliebers, en gaan er alles aan doen om hem te mogen ontmoeten

    ReplyDelete